Wie ben ik

Ik heb een gevarieerd arbeidsverleden en werkte  in zowel de zorg als ook de “alternatieve” horeca en in “het groen”.
In de gezondheidszorg heb ik ruim 20 jaar ervaring als hulpverlener, (werk) begeleider, coach en coördinator binnen verschillende instellingen en met diverse doelgroepen. Ik heb met name de combinatie gemaakt van groen en zorg en werkte op verschillende zorgboerderijen als tuintherapeut en werkleider. Uiteindelijk  resulteerde dit in mijn eigen bedrijf als wandelcoach, natuurcoach en healer.
Mijn verbinding met de Oosterse filosofie en geneeswijzen is al vroeg begonnen.
In de vorm van yoga , meditatie , massage , verschillende vormen van lichaamsbewustwording en ayurvedische ( Indiase) voeding.
Ook werkte ik langere tijd als vegetarisch/biologisch kok , restauranteigenaar en initiator van de biologisch/ vegetarische manier van koken binnen verschillende organisaties.  
Bovenstaande  heeft mede gemaakt dat ik nu met veel liefde, passie en (innerlijke) kennis werkzaam ben als ayurvedisch massagetherapeut , ayurvedisch voedingscoach en ayurvedisch practitioner.
Ik volgde mijn ayurvedische opleiding en training bij Jade Healthcenter in Doorn , de school voor Ayurveda  in Gent en bij Frederieke Couvee in Hilversum.
Contact:
Erica Croes
info@ayurveda-nu.nl
Telefoon: 0613321798
KvK 71395814
Praktijkadressen:
Sarvata                                         Yoga Studo Driebergen
Schependomlaan 17e                   Loolaan 10
6742RL Nijmegen                          3971PN Driebergen
Routebeschrijving                          Routebeschrijving
Aangesloten bij